Middle Earth: Shadow of Mordor

  • Geplaatst op
  • Door Daniel
Middle Earth: Shadow of Mordor

Middle-Earth: Shadow of Mordor is momenteel in ontwikkeling bij Monolith Productions en zal uitkomen op 7 oktober van dit jaar. Het verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings.

In Shadow of Mordor neemt de speler, in third-person, de rol aan van de ranger Talion. Talion verkrijgt bovennatuurlijke krachten na ontsnapt te zijn aan de dood. Hij besluit met zijn nieuw gevonden krachten wraak te nemen op de orcs die zijn familie en vrienden hebben omgebracht.

Qua gameplay zal Shadow of Mordor vergelijkbaar zijn met de Assassin's Creed reeks en er zouden zelfs delen van de code en animaties hiervan zijn gebruikt. De gameplay zal vooral draaien om veel stealth en zwaardgevechten vanuit een third-person view.

Middle-Earth: Shadow of Mordor zal als reguliere versie en als pre-order te bestellen zijn. De pre-order bevat bonussen als een extra skin, een challenge mode en verschaft toegang tot de leaderboards. Shadow of Mordor zal uitgebracht worden op de Playstation 3, Playstation 4, Xbox One, Xbox 360 en (thanks the heavens!) Windows!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »